Fasadrenovering i Malmö och Ystad samt södra Skåne

Vid sidan av fasadrenovering i Malmö och Ystad samt södra Skåne erbjuder vi även blästring och en totalentreprenad. Allt efter dina behov.

Vi ger dig gärna råd och tipsar om olika lösningar för din fasadrenovering. Hos oss arbetar så väl snickare som murare samt målare och tillsammans tar vi hand om ett projekt från start till mål. Våra medarbetare har stora erfarenheter och omfattande kunskaper vilket gör att vi kan erbjuda högsta hantverksmässiga kvalitet för såväl byggföretag, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi utför självklart putsning med både tjock och tunn puts.

Totalentreprenad och blästring

Hos Skurups Blästring o Bygg AB erbjuder dig som kund en totalentreprenad av fasadbyte på enstegsfasad samt murning med alla olika typer av material, så som tegel, leca och siporex. Hos oss kan du även få hjälp med omfogning av tegelfasader eller blästring.

Vi utför blästring av fasader och stålkonstruktioner med godkända blästermedel och kunnig personal. Vi ombesörjer även tilläggsisolering av din fasad. För oss är inga jobb för små eller för stora.

Kontakta oss på mejl eller telefon så berättar vi mer.

Ola: 070-61 006 26

Jörgen: 070-57 415 23

E-post: ola@skurupsblastring.se

Adress: Skurups Blästring AB
Växelgatan 6 
274 93 Skurup