Målare i Malmö och Ystad samt närområde

 

Behöver du hjälp att måla om, måla eller måla nytt? Handlar det om en renovering eller ett nybygge? Vi har målare i Malmö och Ystad med omnejd. Vi har vårt kontor i Skurup och tack vare vår centrala placering nåt vi snabbt flera orter i södra Skåne.

Våra välutbildade och duktiga medarbetare utför olika typer av måleriarbete.  Bland annat erbjuder vi in- och utvändig målning av villor, hyreshus och industribyggnader åt såväl privatpersoner som byggföretag och fastighetsbolag. Vi har mycket goda resurser och våra erfarna målare utför måleriarbeten i alla storlekar, nästan inga jobb är för små eller stora.

Våra måleritjänster:

Vi erbjuder målning av alla typer av fastigheter,  så väl inne som ute. I hjälper till med renovering, nybyggnad eller bara en uppfräschning. Det omfattar bland annat in och utvändig målning av hyreshus, in- och utvändig målning av industribyggnader samt in- och utvändig målning av villor.

Är du ute efter någon annan typ av måleriarbete? Skurups Blästring och Byggservice utför de flesta måleriarbeten i södra Skåne. Vi arbetar både åt företag och privatpersoner. Dessutom är det viktigt för oss att arbetet utförs fackmannamässigt och utförs med hänsyn till vår miljö.

Tveka inte utan kontakta oss redan idag på telefonnummer: 070-57 415 23 eller via vår E-post: kontakt@skurupsblastring.se

Ola: 070-61 006 26

Jörgen: 070-57 415 23

E-post: ola@skurupsblastring.se

Adress: Skurups Blästring AB
Växelgatan 6 
274 93 Skurup