Takläggare i Skåne, Malmö och Ystad

Letar du efter en seriös firma som kan hjälpa dig att byta tak? Då har du hittat rätt. Vi har takläggare i Skåne och arbetar framförallt i Malmö, Ystad och dess närområde. När du anlitar oss på Skurups Blästring och Bygg AB för takläggning och takrenovering kan vi garantera att vi gör vårt absolut bästa för att hitta praktiska och nya lösningar som avsevärt förlänger livslängden på ditt yttertak.

Genom oss får du möjligheten att skräddarsy nyläggning av tak och takrenoveringar efter dina önskemål och behov. Vi kan också utföra plåtarbeten genom en av våra duktiga samarbetspartner. Plåtarbetena kan utföras separat eller i samband med en takreparation eller takläggning.

Detta kan vi hjälpa dig med

Skurups Blästring och Bygg AB utför takläggning med såväl brädning, pappning, läktning och pannläggning för ett komplett tak.
Vi genomför totalentreprenader med alla ingående arbeten för ett fungerande tak, som exempelvis plåt- och träarbeten.
Våra duktiga medarbetare ansvarar för nyläggning och omläggning av tak med bland annat tegel, betong, plåt- och papptak.
Drömmer du om en takkupa? Hör av dig till oss. Vi bygger takkupor, takfönster och genomför allt snickeriarbete för att färdigställa ert tak.

Gamla yttertak är ofta i behov av renovering och den typen av arbeten har våra välutbildade takläggare mycket erfarenhet av. Vi hanterar allt från fullständiga takrenoveringar på stora villor till yttertaksbyte på mindre sommarhus runt om i Skåne.

Är du ute efter någon annan typ av takarbete?

Tveka inte utan kontakta oss redan idag, på telefon eller E-post.

Ola: 070-61 006 26

Jörgen: 070-57 415 23

E-post: ola@skurupsblastring.se

Adress: Skurups Blästring AB
Växelgatan 6 
274 93 Skurup