Snickare i Ystad och Malmö med omnejd

 

Skurups Blästring och Byggservice hjälper dig med såväl renoveringar som nybyggnationer. Du hittar våra erfarna snickare i Ystad och Malmö med omnejd och vi erbjuder kundanpassade lösningar. Vi monterar nya kök, byter köksluckor, eller innerdörrar. Utomhus kan vi renovera en befintlig altan eller bygga en ny, skapa en helt ny terass, bygga ett staket eller hjälpa dig att byta fönster eller dörrar. Våra snickare kan även hjälpa dig med en större ombyggnad av din bostad eller sommarstuga. Vi utför de flesta arbeten inom snickerier i södra Skåne.

Vårt företag har mycket goda resurser och hanterar allt från större ombyggnationer i bostäder till mindre snickeriarbeten efter dina behov. Våra snickare i Malmö och Ystad är välutbildade och har mångårig erfarenhet inom yrket.

Exempel på arbeten som utförs av Skurups Blästeri o Bygg AB

Har du köpt ett nytt kök? Vi hjälper till att montera det, vi har stora erfarenheter av flera olika köksleverantörer. Våra snickare kan också hjälpa dig att byta köksluckorna om du behåller stommarna i sitt kök. Är det dags att byta fönster eller dörrar? Våra duktiga snickare ser till att arbetet går snabbt och smidigt.
Saknar ditt hus eller  din stuga en terass? Vi kan hjälpa dig att bygga ett nytt trädäck eller ett staket.
Skurups Blästeri o Bygg AB kan också hjälpa dig att bygga om din bostad efter dina önskemål. Är du ute efter någon annan typ av snickeriarbete?

Tveka inte, utan kontakta oss redan idag Antingen på telefon eller E-post.

Ola: 070-61 006 26

Jörgen: 070-57 415 23

E-post: ola@skurupsblastring.se

Adress: Skurups Blästring AB
Växelgatan 6 
274 93 Skurup