Nybyggnation i södra Skåne

När du anlitar oss på Skurups Blästring och Byggservice för ombyggnation och nybyggnation i södra Skåne, i Malmö eller Ystad med omnejd  kan vi garantera att våra hantverkare gör sitt absolut bästa för att du ska bli nöjd – oavsett storleken på arbetet. För oss är inget arbete för litet eller för stort. 

Vårt företag arbetar med allt från uppförande av enfamiljshus, helrenoveringar, ombyggnader och tillbyggnader av exempelvis hus, gårdar och bostadsrätter. Våra erfarna medarbetare hjälper till vid byte av kök, eller fönster, de hjälper dig att byta eller renovera ditt rak eller golv. Vi utför även små som stora tillbyggnationer såsom extra rum till villan eller till sommarstugan. Hos oss kan du även få hjälp med att bygga en ny altan eller en terass. Vill du glasa in din altan och skapa ett uterum eller ett burspråk löser vi det också. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig.

Exempel på arbeten:

Skurups Blästring och Bygg AB byter fönster, dörrar, tak och golv.
Företaget kan hjälpa till med helrenoveringar, ombyggnationer och tillbyggnationer av hus, gårdar och bostadsrätter.
Våra erfarna snickare kan både byta och montera kök
När villan eller sommarstugan behöver utökas kan vi hjälpa till med nybyggnation och tillbyggnation av altaner, burspråk, extrarum eller uterum
Funderar du på att bygga hus?  Vi uppför även enfamiljshus

Är du ute efter någon annan typ byggnationsarbete?

Tveka inte, utan kontakta oss redan idag. Du når oss antingen på telefon eller e-mail.

Ola: 070-61 006 26

Jörgen: 070-57 415 23

E-post: ola@skurupsblastring.se

Adress: Skurups Blästring AB
Växelgatan 6 
274 93 Skurup